Åbningstider

Mandag : 09:30 - 13:00
Tirsdag : 12:30 - 17:00
Onsdag : 09:30 - 13:00
Torsdag : 13:30 - 19:00
Fredag : 11:00 - 15:00
Lørdag : Lukket

Telefontid
Alle hverdage: 08:00 - 09:00

Bestil tid: [ tidsbestilling ]

 
DETTE ER EN EKSEMPELHJEMMESIDE - DER KAN IKKE FORETAGES BESTILLINGER
- se mere på http://www.tjepweb.dk/tilbud-til-behandlere-og-terapeuter.asp

Behandlinger

Jeg giver behandlinger indenfor nedenstående tre hovedområder.

Zoneterapi

Zoneterapi er en meget anvendt alternativ behandlingsform i Danmark. Ifølge zoneterapien opfattes mennesket som et holistisk hele. Bestemte zoner på foden korresponderer med bestemte zoner og organer i kroppen. Behandlingsformen kaldes også "refleksologi." Det antages, at der findes en vital energi, som cirkulerer i kroppen. Når denne energi blokeres et sted i organismen, vil den zone, hvor blokaden er opstået, blive påvirket. Zoneterapeuten arbejder på at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen ved at trykke på bestemte punkter på foden. 

Kilde: [ Læs mere om zoneterapi på Wikipedia ]

Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Iflg. den traditionelle kinesiske forklaring, der er et par tusinde år gammel, siges akupunkturnålene at genoprette kroppens normale energibalance, qi. Princippet i akupunkturbehandlingen er, at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme. Dette forsøges ved at normalisere balancen mellem yin og yang.

Kilde: [ Læs mere om akupunktur på Wikipedia ]

TFT - tankefeltterapi

Tankefeltterapi (TFT) er en metode som vender op/ned på tidligere dogmer om, hvor lang tid det tager at lindre psykiske problemer.Metoden er smertefri, virker hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentingsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT. TFT kombinerer meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi. Man stimulerer punkter på kroppens energibaner med let fingerbankning, efter bestemte mønstre. Dette gøres imens man fokuserer på det ubehag eller den smerte man har. Metoden er opdaget 1979/80 af den amerikanske psykolog Dr. Roger Callahan.

Kilde: [ Læs mere om TFT - tankefelterapi - på Wikipedia ]

 

Foredrag

Jeg afholder foredrag om alternativ medicin torsdag den 31. februar 2010 kl. 20:00 på biblioteket i Nederby Magle. Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig - kom i god tid.

Klinikken udvider

I klinikken har vi i dag sagt velkommen til Esben Snarre, der skal aflaste i perioder med spidsbelastning. Esben vil primært være i klinikken på eftermiddage.

DETTE ER EN EKSEMPELHJEMMESIDE - DER KAN IKKE FORETAGES BESTILLINGER
- se mere på http://www.tjepweb.dk/tilbud-til-behandlere-og-terapeuter.asp